Foto’s hier

Vandaag beetje uitgeslapen na het uitgaan van gisteren en de voorbije dagen waren ook wel vermoeiend. Daarna het Artic Museum bezocht in Rovaniemi. In dit museum kun je de geschiedenis zien van Rovaniemi en het poolgebied. Het was boeiend, je mocht geen foto’s nemen, maarja toch heb ik er enkele genomen om te tonen wat er zoal te zien was.

Maar na het bezoek begon onze maag toch wel te knorren en zijn we naar de chinees geweest om een hapje te eten, alsook een wandeling in Rovaniemi gemaakt. Toen we aan het terugkeren waren naar onze kamer kwamen we Janne terug tegen en die nam ons terug mee in Rovaniemi. Toen hebben we nog een vriend van Janne ontmoet, die een husky boerderij heeft, hij heeft zo’n 360 husky’s. Om te kunnen overleven moet je ofwel klein zijn ofwel heel groot, anders lukt het niet wist hij ons te vertellen.

We water die avond uitgenodigd om te gaan kijken naar een training die Lucio gaf aan de plaatselijke Ju Jitsu club.

Het was terug een aangename avond, maar wel een beetje vroeger in mijn bedje gekropen omdat de volgende dat terug vroeg ochtend was.

convert this post to pdf.