Vandaag terug eens een wandeling ondernomgen in Hervanta, maar nu naar de andere kant, waar zich ook een groot meer bevindt. Eerst ongeveer 1,5 kilometer door stedelijk Hervanta gewandeld om het bos te bereiken. Het was terug een mooie plaats om door te wandelen. We hebben dan ook de paadjes terug verlaten om gewoon door het bos te wandelen. Voetjes die diep in de sneeuw wegzakken, je kan er maar van dromen in Belgiƫ. Eens aangekomen aan het meer, kon ik het niet laten om terug op het meer te wandelen, want het was al de ganse week aan het vriezen en het ijs was goed dik. Mijn twee metgezellen zagen het niet meer zitten, na ons vorig avontuur op het ijs. Maar het was echt wel al een dikke ijslaag die zich tussen mijn voeten en het water bevond :lol_ee:.

Deze avond ook eens iets anders gegeten dan rijs of pasta, maar lekkere gebakken patatjes met champignonsaus en kip, het was heel lekker. Jammer dat er geen garde is om de saus te maken, maar het was ook goed geslaagd. Ofwel durfde Filip niets anders zeggen.

Voor foto’s klik je hier

convert this post to pdf.