Valentijn vandaag en wat maakt valentijn speciaal in Tampere: je krijgt een gratis dessertje bij het middagmaal in school!!!

Gisteren terug een afspraak met mijn thesis promotor over de moeilijkheden die ik had bij het installeren van het software programma, conclusie: we gaan een ander programma gebruiken, daarmee was het probleem natuurlijk meteen van de baan. Nog een belangrijk detail: wanneer moet de thesis af zijn, het antwoord van Timo (mijn promotor): “Wanneer denk je dat het kan klaar zijn?”, Ik heb dus afgesproken dat ik de tweede week van mei mijn thesis presentatie zal geven, wat resulteer in het feit dat begin mei de thesis moet af zijn, ik realiseer me nu dat dit eigenlijk maar 2 maand en half is (niet zo heel lang!!!).

‘s Avonds heb ik mijn medebelgen uitgenodigd om pannenkoeken te komen eten, zie foto’s hieronder, de pannenkoeken waren wel nog goed geslaagd (maar toch niet zo goed als die van oma!)

  • De eerste pannenkoek
  • Tim
  • Filip

Vandaag ben ik dan ook begonnen met het lezen van informatie rond het nieuwe software pakket, de spatial analyst van ArcGIS.

Voor de eerste keer ben ik naar de sauna geweest, we kunnen elk dag van 17 – 22u gratis naar de sauna gaan in een van de gebouwen. Welke sauna open is, moet je wel eventjes zoeken. Het was een goede eerste kennismaking met de sauna, 3 maal erin geweest en dus ook 3 maal buiten gaan staan om een beetje af te koelen.

convert this post to pdf.